Recent Posts

Sunday, 15 July 2012

Leann Rimes - How Do I Live


How do I,
Get through one night without you?
If I had to live without you,
What kind of life would that be?

Oh, I...
I need you in my arms, need you to hold,
You're my world, my heart, my soul,
If you ever leave,
Baby you would take away everything good in my life,

And tell me now
How do I live without you?
I want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?

Without you,
There'd be no sun in my sky,
There would be no love in my life,
There'd be no world left for me

And I,
Baby I don't know what I would do,
I'd be lost if I lost you,
If you ever leave,
Baby you would take away everything real in my life,
And tell me now,

How do I live without you?
I want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?

Please tell me baby,
How do I go on?
If you ever leave,
Baby you would take away everything,
I need you with me,
Baby don't you know that you're everything,
Good in my life?
And tell me now,

How do I live without you,
I want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?
How do I live without you?
How do I live without you baby?


Thursday, 5 July 2012

HOLIDAY with 2nd Family!

Beberapa waktu lalu, kita 2nd family berangkat ke Rancabali dan Situ Patenggang buat liburan. LIBURAAAAANNN GUYS LIBURAAAANNNN... Ayeyyy, seneng banget bisa liburan bareng keluarga kedua. PUAS dan BAHAGIA. Oh ya, disana dingin bangettt, sampe-sampe gue pake baju 2 lapis + celana 2 lapis + kaos kaki + kaos tangan (HAHAHA sarung tangan kali). Pas nyampe, 2 jam kemudian gue udah bersin-bersin aja. Mungkin sekitar 10-12 derajat kali ya. Berbanding terbalik dengan airnya yang super panas. Iyalah, kita kan niatnya berendam. Oh iya sebelumnya kenalin dulu keluarga kedua Tantan Supriadi (@thanzart), Dicky Syahputra Siregar (@ncil_siregar), Gemala Putri Mulgiati (@gemaa26), dan yang paling bungsu (paling bontot, paling sering kena jail kakak-kakaknya, hahaa pisss) Ayu Kesuma (@AyuuKesumaa). Serta gue sendiri Pramita Sari Palamani (@pramittaasari). Ga apa-apa dong yah, eksis dikit nama akun twitter kita. HAHAHA. Ok. Gue ga akan cuap-cuap panjang lebar nulis ini itu. Gue kasih aja foto-fotonya yah. Walaupun ga semuanya, karena banyak bangettt sampe bergiga-giga :D